Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής μεταξύ των Πανελευσινιακού και ΑΕΝ Κηφισιάς φαίνεται πως έχει και… 3ο ημίχρονο, με τη γενική αρχή των τελευταίων μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους να εκφράζουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του εν λόγω ματς!

Υπενθυμίζουμε πως οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν εν τέλει να επικρατήσουν με 94-89 και να πιάσουν με αγώνα λιγότερο τους αντιπάλους τους στην 5η θέση της λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο προχθεσινό αγώνα του Συλλόγου μας με τον Πανελευσινιακό AO εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου της Β’ Εθνικής Ανδρών – 1ος όμιλος, για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας βίαιης αλλοίωσης αποτελέσματος, με προεξάρχοντα τον πρώτο διαιτητή κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗ.

Έκπληκτοι είδαμε να καταργείται κάθε έννοια ισονομίας και εφαρμογής κανονισμών από τον εν λόγω προκλητικό άρχοντα του αγώνα, ο οποίος κατάφερε να ακυρώσει κάθε έννοια fair play μιας αναμέτρησης μπάσκετ, όπως την εννοούμε εμείς στην Α.Ε.Ν.Κ. διαχρονικά. Δεν θυμόμαστε ποτέ ως Σύλλογος να έχουμε συναντήσει διαιτητές, οι οποίοι κατάφεραν να ακυρώσουν ακόμα και τη διάρκεια αγωνιστικού χρόνου μιας αναμέτρησης και οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα άρον άρον τράπηκαν σε φυγή, προφανώς έχοντας πλήρη συνείδηση του τι έπραξαν!

Κύριοι, σας παραδίδουμε στην κρίση όλων των υγιών φιλάθλων του αθλήματος, το οποίο και δυσφημήσατε βάναυσα. Σημειώνουμε ότι υπάρχει και βίντεο με τις σχετικές φάσεις, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας και το οποίο θέτουμε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Δεν γνωρίζουμε αν αυτού του είδους η διαιτησία αποτελεί δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος που συμμετέχουμε. Δεν υποτιμούμε σε τίποτα την προσπάθεια και τη νίκη της αντίπαλης ομάδας, την οποία και συγχαίρουμε.

Έχουμε κερδίσει κάθε νίκη μας με τον ιδρώτα των αθλητών και των προπονητών μας.

Ως Διοίκηση και ενωμένοι σαν μια γροθιά, υπενθυμίζουμε στον οποιονδήποτε κακόβουλο, ότι η Α.Ε.Ν.Κ. ως Σύλλογος έχει αξιοπρέπεια και ήθος. Η Α.Ε.Ν.Κ, με υγεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με αθλητές κατά συντριπτική πλειοψηφία από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Α.Ε.Ν.Κ. – Μια Ομάδα, Μια Οικογένεια
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε.Ν.Κ.»