Παίκτης του Ιωνικού Νικαίας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιάννης Ντιμπ. Ο Ελληνοσύριος γκαρντ βρισκόταν σε επαφές με την ομάδα του Νίκου Οικονόμου τις τελευταίες μέρες, μετά από την λύση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα Πατρών, στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία με μεγάλη επιτυχία.

Τις τελευταίες δύο χρονιές, ο έμπειρος πόιντ γκαρντ πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους με τον Προμηθέα στα πρωταθλήματα της Γ’ και Β’ Εθνικής και η απόκτηση του αναμένεται να προσθέσει εμπειρία στην προσπάθεια  του Ιωνικού Νικαίας  στον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Κατά το παρελθόν ο Ντιμπ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Νήαρ Ηστ, ενώ πριν από τρία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Συρίας με την Jalaa Aleppo.

Ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα στο εκτός έδρας φιλικό του Σαββάτου(10/10,14.30) με αντίπαλο τον Εθνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παίκτης του Ιωνικού Νικαίας και επισήμως είναι ο Γιάννης Ντιμπ. Ο 29χρονος γκαρντ που αγωνίζονταν στον Προμηθέα Πατρών υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία του προέδρου της ομάδας Ίωνα Βαρουξάκη. «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ιωνικό, είναι ένα οργανωμένο σωματείο και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας» υποστήριξε ο έμπειρος πόιντ γκαρντ ο οποίος είχε φέτος στο κύπελλο Ελλάδος σε τρεις αγώνες με τον Προμηθέα 2.3 πόντους μέσο όρο.

Ο Νίκος Οικονόμου έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Ντιμπ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (14.30) εκτός έδρας με τον Εθνικό.