Ο ΝΕΟΛ μετά την δυνατή κίνηση με τον Κοντούδη συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης του ενόψει της νέας σεζόν, αποκτώντας ακόμη δύο νεαρούς παίκτες. Συγκεκριμένα οι Επτανήσιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Βαλιώτη και Ανδρακάκου, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και μπορούν να βοηθήσουν τον ΝΕΟΛ να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον ΝΕΟΛ ο Στέφανος Βαλιώτης και ο Βασίλης Ανδρακάκος
Η Διοίκηση του ΝΕΟΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Βαλιώτη και του Βασίλη Ανδρακάκου.
Ο Στέφανος είναι 21 ετών (ύψος 1.99) και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες του BAC, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιάδα Παπάγου, ΑΣ Παπάγου, Δούκα, Παλαιό Φάληρο (Γ και Β Εθνική). Πέρυσι βρέθηκε στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου έως τα Χριστούγεννα και έπειτα στα Μελίσσια, στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.
Ο Βασίλης είναι 18 ετών (ύψος 1,78) και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, όπου αγωνίστηκε μέχρι και το παιδικό τμήμα, και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου (Β Εθνική). Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Β εθνική), ενώ έχει επίσης στο παρελθόν κληθεί στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων.
Στέφανε και Βασίλη σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και σας ευχόμαστε να έχετε μια σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!