Είχαμε υπαινιχθεί στο προηγούμενο ρεπορτάζ, από ένστικτο, ότι τα δεδομένα αλλάζουν.

Ειδικά από την στιγμή, που η ΑΕΚ “ξαναμεγαλώνει”. Σαν να …δικαιωθήκαμε πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις. Σε κάθε περίπτωση, μιλήσαμε πριν από λίγο με αξιωματούχο (πολύ ψηλά…) του δήμου Περιστερίου, προκειμένου για το Ολυμπιακό Κλειστό του Μπουρναζίου, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Το basketblog.gr αποκαλύπτει, λοιπόν, ότι:

Προς το παρόν, είδηση δεν υπάρχει καθώς “η ΑΕΚ δεν μας έχει κάνει, ακόμη τουλάχιστον, κάποια πρόταση”, όπως μας είπε. Παραδέχθηκε, ότι “υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για το γήπεδο αυτό, αφού δεν υπάρχουν ώρες, καθώς παίζουν αρκετές ομάδες. Εδώ δεν υπάρχουν ώρες για προπονήσεις του Γ.Σ.Π.! Αλλά σε ποια πόλη περισσεύουν  γήπεδα;».

Ειπώθηκε όμως κι αυτό: “Σε κάθε περίπτωση, φρόνιμο είναι να μην απαντάμε σε υποθετικές ερωτήσεις. Ας περιμένουμε την ΑΕΚ, αν και εφόσον, και βλέπουμε”.

“Παράθυρο” στην ελπίδα η τελευταία φράση για τους Αλεξίου-Κοτσάτο; Ενδεχομένως. Τα παραπάνω λόγια έχουν την σημειολογία τους. Πάντως, η ΑΕΚ εξακολουθεί να προπονείται στην Ζωφριά, για το κλειστό της οποίας πάμπολλες φορές ισχύει το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού