Μετά απ’ τις πολλές ανανεώσεις στο ρόστερ της, η ΑΕ Νέας Κηφισιάς προχώρησε και στην πρώτη της μεταγραφή παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Κασιούμης θα ενισχύσει την ομάδα στη ρακέτα, με την ΑΕΝΚ ν’ ανακοινώνει την απόκτηση τού παίκτη απ’ τον Εθνικό Πειραιά. Η αθηναϊκή ομάδα χρειαζόταν δύναμη στο «ζωγραφιστό» και τη βρίσκει στο πρόσωπο του 24χρονου αθλητή.

 

Ο Έλληνας σέντερ θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΝΚ, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στο Μαρούσι (μέχρι τους παίδες), στον Παναθηναϊκό (έφηβοι), στο Αγρίνιο, στην Καβάλα και τον Εθνικό Πειραιώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει περάσει και απ’ το εξωτερικό και, συγκεκριμένα, τη Γερμανία, αγωνιζόμενος στις Gotha και Erfurt.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Νέας Κηφισιάς:

 

«ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ !!!
– Υπέγραψε ο Ανδρέας Κασιούμης
……………………………………………………………….

Με τον θηριώδη σέντερ (ύψος 2.11), Ανδρέα Κασιούμη, ήρθε σε συμφωνία η ΑΕΝΚ, δυναμώνοντας έτσι το παιχνίδι της κοντά στο καλάθι.

Ο Ανδρέας Κασιούμης (γεν. το 1998) ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Γ Σ Αμαρουσίου (μέχρι και τους Παίδες) και μετά έπαιξε στους Εφήβους του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε δύο ομάδες Γ’ Εθνικής στη Γερμανία (Gotha και Erfurt), στο Αγρίνιο και στην Καβάλα στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ πέρυσι ήτα στον Εθνικό Πειραιά στην Β΄ Εθνική.

Το ΔΣ της ΑΕΝΚ καλωσορίζει τον Ανδρέα Κασιούμη στην μεγάλη μας οικογένεια και του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!»