Σε μια κίνηση που η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και αθλητισμό γενικότερα, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου πήρε την απόφαση να ανανεώσει ήδη από τον Νοέμβριο τη συνεργασία της με τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, τον Milovan Draskovic.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Στα… πράσινα ο Drašcović και το 2024-2025

Η οικογένεια της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη επέκταση του συμβολαίου πρώτου κοινοτικού αθλητή μας Milavan Draskovic, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Τα «πιστεύω» της ομάδας συνάδουν με τις αρετές του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και γι’ αυτόν το λόγο μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις και όλα όσα ονειρευόμαστε για το μέλλον της Αναγέννησης. Έτσι ανακοινώνουμε την παραμονή του 28χρονου power forward-center, ύψους 2,14, για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο @drasko14 θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της της φετινής σεζόν κοντά στην ομάδα, κάνοντας αποθεραπεία και συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες του συνόλου πλιν τις αγωνιστές, λόγω του του τραυματισμού του.

Περαστικά Milovan! Γρήγορη αποκατάσταση και καλή επάνοδο σε αυτό που αγαπάς.

 

Μετά την επέκταση του συμβολαίου, ο Μαυροβούνιος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφέροντας:

GR «Είμαι χαρούμενος που μένω στην οικογένεια Αναγέννηση. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για όλη τη φιλοξενία και την αποδοχή σε αυτό το σύντομο διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησα να σκεφτώ μια προσφορά που μου έκαναν για να μείνω. Νιώθω ότι έχω αφήσει τη… δουλειά στην μέση, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να φέρω στους φιλάθλους την ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες!».

EΝ «I am happy to stay in the Anagenisi family! I thank the club for all hospitality and acceptance in this short period. That’s why it didn’t take me long to think about an offer to stay. I feel like I have unfinished business with this team, so I can’t wait to get back on the field and bring the fans as many victories as possible!».