Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στα προσωπικά του social media ο Βασίλης Κρομμύδας, ο οποίος με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε άπαντες στον οργανισμό της Θεσσαλίας.

Φέτος, στην τελευταία του σεζόν με την ομάδα, την οδήγησε μέσω των Playouts σε άλλη μια παραμονή στις Εθνικές Κατηγορίες και δη τη Β Εθνική.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο πόνος του χωρισμού δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη χαρά της συνάντησης ξανά (Charles Dickens).

Μετά από πέντε αξέχαστα χρόνια και από τα τοπικά της Θεσσαλίας μέχρι την Β’ Εθνική ήρθε η στιγμή που δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά στην κιτρινόμαυρη Θεά.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολους τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ομάδας στα χέρια μου, με την ελπίδα να νιώθουν δικαιωμένοι!!!

Θέλω να πω ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και φυσικά στους παίκτες όλα αυτά τα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς η ομάδα θα ήταν ακόμη στο τοπικό και είναι πολύ εύκολο να είσαι καλός προπονητής όταν έχεις τους παικταράδες που είχα εγώ!!!

Τίποτα δεν θα είχε γίνει όμως αν δεν είχαμε αυτόν τον κόσμο που ήταν απλά το Α κ το Ω της κάθε προσπάθειας μας !!!!

Ζητώ συγνώμη σε ολους όσους στεναχώρησα ή αδίκησα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σίγουρα δεν εγινε κάτι με τέτοιο σκοπό.

Έβρισα, φώναξα, απαίτησα, στεναχώρησα, αδίκησα, αλλά να είστε σίγουροι ότι δούλεψα ατελείωτες ώρες για την ομάδα με ψυχή με πάθος με αχόρταγη όρεξη… δούλεψα… προσπάθησα… ξανά και ξανά προσπάθησα…

Ο πόνος του χωρισμού δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη χαρά της συνάντησης ξανά (Charles Dickens)».