Το δεύτερο της φιλικό σε ισάριθμες ημέρες έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Βασίλη Κρομμύδα αντιμετώπισε το Αγρίνιο, από το οποίο ηττήθηκε με 70-59, σε ένα παιχνίδι με μπόλικο «μπασκετικό ξύλο και σωματικές επαφές», όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Αναγέννησης.

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Α.Ο. #Αγρινίου, #Α2Εθνικής Κατηγορίας. Αν και κουρασμένοι, καθώς η ομάδα μας φέτος θα παίζει στα «κόκκινα της έντασης», αλλά και με #ψιλοτραυματισμούς, καταφέραμε να «δούμε» για δεύτερη ημέρα αρκετά πράγματα που μας άρεσαν όπως και αρκετά που πρέπει να διορθώσουμε. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος των φιλικών παιχνιδιών.

Οι καλοί αντίπαλοι παίκτες, το μπασκετικό «ξύλο», οι σωματικές επαφές, τα λάθη μας, η αντίληψη σε άμυνα και επίθεση, αλλά και η κατεύθυνση μας στο #στιλ_παιχνιδιού που θέλουμε να δημιουργήσουμε τη φετινή χρονιά, από μόνα τους βγάζουν ξεχωριστά συμπεράσματα. Απ’ όλα τα παραπάνω – και με όλα τα παραπάνω – ο κόουτς #Βασίλης_Κρομμύδας σε συνεργασία με τον #Κωνσταντίνο_Ούτο θα δημιουργήσουν το σύνολο που έχουμε ως στόχο φέτος… και ΠΙΣΤΕΨΤΕ μας… θα Αρέσει πολύ αυτό που δημιουργούμε».

Σειρά στους αγώνες προετοιμασίας για τους Καρδιτσιώτες έχει πλέον μία ομάδα της Γ’ Εθνικής, οι Σοφάδες, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο (17/9) στο Κλειστό Γήπεδο Καρδίτσας.