Άλλος ένας παίκτης από την περσινή ομάδα παρέμεινε στη βάση του στην Καρδίτσα. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαστολόπουλο, η ανανέωση του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα (29/8) από την Αναγέννηση.

Την προηγούμενη χρονιά ο 27χρονος γκαρντ (1995, 1.85) έπαιξε σε 13 αγώνες και σκόραρε συνολικά οκτώ πόντους με την Αναγέννηση στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Πέρα από τον Παπαστολόπουλο ο Βασίλης Κρομμύδας έχει κρατήσει άλλους έξι παίκτες από πέρυσι, τους Κώστα Καλλιάρα, Κώστα Γεωργαντζά, Γιώργο Ψυχογυιό, Δημήτρη Πανταζή, Νίκο Κακκαβά και Γιάννη Σαββόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή του Νίκου Παπαστολόπουλου στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που θα αγωνιστεί και φέτος στη #ΒΕθνική.

Ο #Νίκος_Παπαστολόπουλος αγωνίζεται ως #Guard και την περσινή χρονιά κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής αν και προερχόταν από αρκετά χαμηλή κατηγορία. Η δουλειά του όμως, το πείσμα και ο καταπληκτικός του χαρακτήρας έδωσαν στον προπονητή μας ακόμη μία λύση όταν τη χρειάστηκε στη δύσκολη – λόγο τραυματισμών – χρονιά που είχαμε.

Πληροφορίες:

● Θέση: Guard
● Ύψος: 1.85
● Γεννηθείς: 1998

Προηγούμενες Ομάδες:

● Απόλλωνα Καρδίτσας
● ΑΣ Καρδίτσας
● Πρωταθλητές Πεύκων
● ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C.

Νίκο Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας».