Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει να κινείται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κι υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου PF/C Κυριάκου Κολσούζογλου (2003, 2,04μ), ο οποίος θα δώσει σημαντικές λύσεις στις δύο θέσεις των ψηλών. Υπενθυμίζεται ότι ο Συριανός άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Πανιώνιο και μάλιστα κατέκτησε μαζί του το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική και την άνοδο στην Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο #ΚυριάκοςΚολσούζογλου, ένας παίκτης που ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας και το staff της ομάδας μας, είχε «κυκλώσει» εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Ο Κυριάκος Κολσούζογλου γεννήθηκε στις 11/12/2003 στην Σύρο κι έχει ύψος 2,04μ. Άρχισε να παίζει μπάσκετ στον #Άρη_Σύρου ενώ σε ηλικία 15 ετών αποκτήθηκε από την #ΑΕΚ και εντάχθηκε το Εφηβικό τμήμα της.
Μεταγράφηκε στον #Πανιώνιο και μετά από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά στη Β’ Εθνική (2021-22), πέρυσι (2022-23) στέφτηκε #ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ – άνοδο στην #EliteLeague – με τον Ιστορικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο #ΠανελλήνιοΠρωτάθλημαU21.
Όνομα: Κυριάκος Κολσούζογλου
Έτος Γέννησης: 2003
Ύψος: 2.04
Θέση: Center & Power Forward
Κυριάκος Κολσούζογλου
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας τόσο Ιστορικής ομάδας. Μίας Οικογένειας όπως είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Έρχομαι με πολύ δίψα για δουλειά και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας».
Κυριάκο, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε και αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας μας.