Ανατροπή είχαμε στο ζήτημα του προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν, καθότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για έκτη διαδοχική χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας, αν και πριν λίγες μέρες πιο πριν είχε υποβάλει την παραίτησή του. Από την στιγμή που διευθετήθηκε αυτό το ζήτημα, οι Θεσσαλοί θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για την νέα σεζόν, προκειμένου να παρουσιάσουν την όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερη ομάδα στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας στο τιμόνι…
Με τον όρο Οικογένεια εννοούμε την ομάδα ανθρώπων που «ζούνε» κάτω από την ίδια στέγη και ουσιαστικά είναι απόδοση στα ελληνικά των δυτικών όρων famille-souche και stem-family και συνδέεται με την οργάνωση της όλης κοινωνίας.
Οικογένεια στη δική μας περίπτωση είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας. Η ομάδα που έχει ένα σήμα, πολλά τμήματα και πλέον μια ενιαία και δυνατή διοίκηση.
Πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδημιτρίου και με προσωπικό χρόνο και παρέμβαση, προπονητής και τη Νέα χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας. ΤΕΛΟΣ.
Νέος Προπονητής… ο Παλιός
Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας (Α1 ΕΣΚΑΘ (1) – Γ ΕΘΝΙΚΗ (2) – Β ΕΘΝΙΚΗ (2) ο Καθοδηγητής, ο Δάσκαλος για τους «μικρούς» και ο πρώτος που θα «ιδρώνει» τη φανέλα, όπως έκανε και όσα χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Οξύθυμος, Τίμιος, Δίκαιος και πάνω απ’ όλα «παιδί» από τα σπλάχνα της ομάδας μας.
… όσο για την παραίτηση του κόουτς μας πριν από λίγες ημέρες, έχουμε να ρωτήσουμε το εξής: Εσείς στην οικογένεια σας δεν έχετε καβγαδάκια;
Βασίλης Κρομμύδας ο πρώτος… και έρχεται συνέχεια ανακοινώσεων.
Δύναμη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι οι χιλιάδες φίλοι της σε όλο τον κόσμο και όλοι μαζί δημιουργούμε την Κιτρινόμαυρη Οικογένεια μας.