Μπορεί η επέλαση του κορονοϊού στα πέρατα των εθνικών κατηγοριών να αποτελεί, ευτυχώς, εδώ και πολύ καιρό μια κακιά ανάμνηση, αλλά η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα πάσης φύσεως στα πέρατα των εθνικών λιγκών της χώρας μας καλά κρατούν -κάτι που φυσικά έχει το δικό του άσχημο αντίκτυπο στην τέλεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εκάστοτε πρωταθλημάτων.

Για την ακρίβεια, ακόμα και αν τέσσρρα από τα πολλά περισσότερα εξ αναβολής παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα τόσο της Β όσο και της Γ Εθνικής έχουν ήδη λάβει χώρα σε νέα ημερομηνία μετά και την αρχική τους ματαίωση, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ακόμα δέκα ματς (5 στη Β, 5 στη Γ) που αν και ματαιώθηκαν όταν ήταν η ώρα τους να διεξαχθούν ακόμα… περιμένουν -με την ΕΟΚ, όπως είναι λογικό ελέω ημερομηνιών, προγράμματος αλλά και υποχρεώσεων των υπόλοιπων τμημάτων των εκάστοτε συλλόγων που τρέχουν στα γήπεδα των μπασκετικών αυτών οργανισμών, να έχει αναγκαστεί να τα προωθήσει για τον Δεκέμβριο.

Από αυτά τα δέκα ματς το ένα (αυτό της Μυκόνου με την ΕΦΑΟΖ για την 6η στροφή του 1ου ομίλου της Β Εθνικής) δεν έχει βρει ακόμα ημερομηνία, ενώ δύο εξ αυτών (το Πεύκη – ΑΕΝΚ για τον 2ο όμιλο της Β Εθνικής και το Γέφυρα – ΔΕΚΑ για τον 4ο όμιλο της Β Εθνικής) έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα της σημερινής ημέρας (30/11).

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έχουν οριστεί από τις 7 μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, όπως μπορείτε αναλυτικά να δείτε στη λίστα που ακολουθεί.

Αναλυτικά το ημερομηνιακό πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων κατά χρονική σειρά (θα ενημερώνεται με το πέρας κάθε αναβληθέντος αγώνα):

* Μύκονος – Εθνικός Πειραιά 3 Ιανουαρίου
* Αιγάλεω – Πανιώνιος 4 Ιανουαρίου
* Φανάρια Νάξου – Αίολος Αγυιάς 4 Ιανουαρίου
* Πανναξιακός – Μελίσσια 5 Ιανουαρίου
* ΕΑ Καλύμνου – Μανδραϊκός 6 Ιανουαρίου