Αν και η ομάδα του, ο Διαγόρας Ρόδου, δεν κατάφερε μέσω της διαδικασίας των Playouts να σώσει την παρτίδα στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής στην πρώτη του επιστροφή σε αυτό μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης σε τοπικά πρωταθλήματα και Γ Εθνική, ο Αντώνης Χρύσης πρόλαβε να αφήσει για τα καλά το στίγμα του ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ των εθνικών κατηγοριών για ακόμα μια σεζόν. 

Για την ακρίβεια, ο έμπειρος αθλητής -ένα χρόνο μετά την τρομερή του ατυχία στην Κω όταν έχασε όλη τη σεζόν για λογαριασμό της τοπικής ΑΕ Δικαίου εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού- όχι απλά βρήκε και πάλι τα πατήματά του αλλά εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ του πολύ δύσκολου 2ου ομίλου της λίγκας γράφοντας περισσότερους από 300 πόντους σε μια χρονιά πολύ σημαντική για τον ίδιο για πολλούς λόγους.

Πλέον, ο Χρύσης ατενίζει το άμεσο μέλλον του στο μπασκετικό γίγνεσθαι της χώρας με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα -με τη φετινή του μοναδική παρουσία να φαίνεται πως ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα δύο ομάδων της Β Εθνικής, που επιθυμούν να βάλουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν φύσει σκόρερ με άμεση ικανότητα τόσο κοντά στο καλάθι όσο και από την περίμετρο.

Από μεριάς του, ο Διαγόρας θα δώσει τη δική του μάχη για να τον κρατήσει αλλά αυτό, για την ώρα τουλάχιστον, φαντάζει το πιο απίθανο σενάριο.

 

Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη φετινή σεζόν του Αντώνη Χρύση στη Β Εθνική με τον Διαγόρα Ρόδου στο βίντεο που ακολουθεί: