Η νίκη με 91-53 επί της ομάδας του Ληξουρίου για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, άνοιξε την “όρεξη” για μεταγραφική ενίσχυση στην Μύκονο. Η αρχή έγινε πριν από λίγη ώρα σήμερα (9/10) με την απόκτηση του Νίκου Καμπούρη, ύστερα ακολούθησε η ανακοίνωση της μεταγραφής  του Γιάννη Κόνσουλα.

Ο Νίκος Καμπούρης, γιος του θρυλικού Αργύρη Καμπούρη αγωνίζεται τόσο ως φόργουορντ όσο και ως σέντερ και έχει ύψος 2,06 μέτρα. Η καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα του Μαντουλίδη και στη συνέχεια αποκτήθηκε στον Αμύντα (2014-2019) για να ακολουθήσει η ομάδα Β’ του Ολυμπιακού στην Α2 για τη σεζόν 2020-21.

Ο 20χρονος ύψους 2.04 μέτρων Γιάννης Κόνσουλας (φόργουορντ) έπαιξε μεταξύ άλλων στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ και στους Μαχητές Πεύκης στην Β’ Εθνική.

 

Η ανακοίνωση για τον Καμπούρη:

Χτες τον είδαμε με το Ν11 στην πρεμιέρα και στη μεγάλη νίκη της ομάδας μας χωρίς να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.
Ο Νίκος Καμπούρης είναι μέλος της ομάδας μας και με χαρά τον ανακοινώνουμε σήμερα:

Είναι ο γιος του πασίγνωστου παλιού θρυλικού Αργύρη , είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1992 και με ύψος 2,06μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παννεαπολικό, ενώ το 2010 αγωνίστηκε με τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Η διετία 2012-14 τον βρήκε ξανά στην Αθήνα και στον Γ.Σ. Αμαρουσίου. Από το 2014 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε στον Αμύντα, ενώ για δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’, όπου τη σεζόν 2020/21 τον βοήθησε να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Κατόπιν «μετακόμισε» στην Basket League (Α1) και την ΚΑΕ Κολοσσό Ρόδου μέχρι φέτος που έχουμε την τύχη να τον φέρουμε κοντά μας στο νησί της Μυκόνου!

Μας έχει ήδη κερδίσει όλους με την παρουσία του εντός και εκτός παρκέ και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα την φετινή χρονιά“!

 

 

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μυκόνου:

 

New entry in the island

Ο 20χρονος Γιάννης Κόνσουλας από τους κορυφαίους της ομάδας του ΠΑΟΚ σε παιδικό και εφηβικό κατακτώντας και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ ,αποτελεί για την ομάδα μας μία εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον!

 

Τις σεζόν 2019-21 αγωνίστηκε με την ομάδα του ΚΑΟΧ και την επόμενη στην ομαδα των Μαχητών Πεύκων στην Β´Εθνική.

Εχει επίσης επιλεχθεί και αγωνισθεί με τις μικρές εθνικές ομάδες .

 

Στην ομάδα μας εντάχθηκε από την βασική προετοιμασία στο Καρπενήσι κάνοντας στον χθεσινό αγώνα το ντεμπούτο του και με εντυπωσιακές φάσεις!

 

Καλώς όρισες Γιάννη στην Μύκονο!

Πάμε για τα καλύτερα“!

 

Στιγμιότυπα του Γιάννη Κόνσουλα: