Ο ΑΠΑΣ Νάξου έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο συνεχίζει την ενίσχυσή του. Συγκεκριμένα, οι Κυκλαδίτες έκαναν δικό τους τον Κώστα Δενδρινό (1989, 1,88μ), ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών, ενώ την περασμένη τετραετία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στον Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου Terranaxia είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κωσταντίνο Δενδρινό!
Ο γεννηθείς το 1989 γκαρντ έχει ύψος 1.88 και ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Πλάτων (παιδικό, εφηβικό, ανδρικό), στον Αρίωνα Ξάνθης, στην Ξάνθη ΑΣ, στην Ελευθερούπολη, στην Ασπίδα Ξάνθης, στο Παγκράτι, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Κορωπί, στον Δούκα, ενώ από από το 2019 αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο είχε σταθερά διψήφιους Μ.Ο πόντων!
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες!
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής ο Κωσταντίνος δήλωσε:
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατεβαίνω στη Νάξο για λογαριασμό του ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia. Η ομάδα έχει τραβήξει πάνω της πολλά βλέμματα, λόγω της συνεχόμενης εξέλιξής της τα τελευταία χρόνια και του μπασκετικού μοντέλου που παρουσιάζει. Στο γεγονός αυτό, μεταξύ των άλλων, έχει συμβάλει και ο τωρινός της προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Οι φιλοσοφίες μας συνάδουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, οπότε δεν πιστεύω ότι θα μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ γρήγορα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό, επομένως μόνο με σκληρή δουλειά σωματικά και πνευματικά μπορεί κανείς να ανταπεξέλθει και να πετύχει όποιους στόχους έχει θέσει. Έρχομαι γεμάτος όρεξη και αισιοδοξία να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει την καλύτερη θέση στην ιστορία της και αυτό διότι πιστεύω πολύ στο ήδη υπάρχον υλικό της.