Το δικό του “ευχαριστώ” θέλησε να πει στους ανθρώπους και τις ομάδες που τον βοήθησαν κατά τη φετινή σεζόν παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις τους στους παίκτες του θέλησε να πει ο ΑΠΑΣ Νάξου, ο οποίος κατά σειρά ευχαρίστησε τόσο την Άμιλλα Περιστερίου και τον Παναθηναϊκό όσο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα ΦΑΝΑΡΙΑ» ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αθήνα!

Η προετοιμασία ξεκίνησε 17/08 στην Άμιλλα Περιστεριού όπου είχαμε την τιμή να είναι μαζί μας ο πρωταθλητής Ελλάδος και κάτοχος Ευρωλίγκας Βαγγέλης Μάντζαρης και συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ! Σε αυτό συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, στους οποίους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Αρχικά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος στάθηκε δίπλα στην ομάδα, όποτε του ζητήθηκε!

Επίσης, οφείλουμε έναν μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό BC και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προσωπικά για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ!

Ειδική μνεία αξίζει στον Νίκο Καπνουλά (Director of Facilities), στην Αγγελική Ούρδα (Head of Operations της εταιρείας White Veil) και στον καταπληκτικό Πάρη Δερμάνη, υπεύθυνο υλικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος αποτέλεσε την ψυχή της προετοιμασίας!!!

Ευχαριστούμε, τέλος, τον γυμναστή Ιωάννη Μαρή που ανέλαβε το σκέλος της φυσικής κατάστασης, τον Φυσικοθεραπευτή Μανώλη Παπαμανώλη και τον Γιατρό Ιωάννη Τσώλο!!!

Η Νάξος παίζει μπάσκετ!