Στο Βορρά της Β Εθνικής φαίνεται πως θα παραμείνει για άλλη μια -τουλάχιστον- αγωνιστική σεζόν ο Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του έπειτα από την παρουσία του στη ΜΕΝΤ. 

Ο νεαρός γκαρντ (19 ετών – 1.91 μέτρα), που έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Άρη, αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας με τη νέα του ομάδα, η οποία συνεχίζει να είναι άκρως ενεργή το φετινό καλοκαίρι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο καλαθοσφαιριστή, τον Αλέξανδρο Ζεϊμπέκη.

Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται στις θέσεις των point guard και shooting guard.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στον Μαντουλίδη, όπου αγωνίστηκε στα παιδικά του τμήματα έως το 2016, ενώ εν συνεχεία πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου και αγωνίστηκε μέχρι την άνοιξη του 2021. Την σεζόν μάλιστα 2016-2017 πήρε την δεύτερη θέση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. 

Πέρισυ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα της ΜΕΝΤ, όπου και τέθηκε αντιμέτωπος του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο και του ευχόμαστε υγεία πρωτίστως και να εκπληρώσει τους στόχους του με την ομάδα μας”.