Έπειτα από μια σεζόν στη Νάξο και τα τοπικά “Φανάρια”, ο Πέτρος Κατσουλάκος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλιθέα και τον Εσπερο, ο οποίος και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νεαρού γκαρντ το πρωί της Κυριακής (21/8).

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα, ο 21χρονος θα τεθεί ήδη από αύριο (22/8) στη διάθεση της ομάδας εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατσουλάκος, το καινούργιο μέλος.

Η περιφέρεια στην ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Εσπέρου βρήκε άλλο ένα, χρήσιμο, κομμάτι του παζλ.

Ο γκαρντ Πέτρος Κατσουλάκος (21 χρόνων, 1.95), με πιο πρόσφατη θητεία αυτήν στον ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια» (2021-22), αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΟΚ και θα εμπλουτίσει το ρόστερ με έξτρα λύση σε οργάνωση και εκτέλεση.

Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πάτρας, ο νεαρός γκαρντ διαθέτει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Τρίτωνα, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε και στη Μεγαρίδα.

Η προσθήκη του Κατσουλάκου εξασφαλίζει ισορροπία, βάθος και εξέλιξη του πρότζεκτ με ταλαντούχους παίκτες

Από αύριο Δευτέρα (22/8) ο Πέτρος Κατσουλάκος θ’ αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αλέκου Δάγλα”.

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έρχομαι στον Έσπερο για να βοηθήσω το σύνολο και να εξελιχθώ ατομικά. Οι στόχοι μου είναι παράλληλοι με αυτούς της ομάδας και μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις θα παλέψουμε σκληρά για να τους υλοποιήσουμε».