Από αρχηγός του Ναυάρχου Βότση παίκτης του Μακεδονικού ο Πρόδρομος Αγριόπουλος, με τον 24χρονο αθλητή να τα βρίσκει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να αποτελεί το πρώτο της μεταγραφικό χτύπημα εν όψει της νέας σεζόν στο πάντοτε δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Πρόδρομο Αγριόπουλο!

Ο 24χρονος (10/06/1999) αθλητής, ύψους 195 εκατοστών, αγωνίζεται ως small forward ενώ διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα από τα 6.75μ.

Έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στον Αχιλλέα Θερμαϊκού, ενώ έπειτα φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Πλαγιαρίου και του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Με τον Ναύαρχο Βότση πέτυχε την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική την σεζόν 2021/22, ενώ την περυσινή σεζόν τιμήθηκε με το χρίσμα του αρχηγού της ομάδας από την ανατολική Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μεταξύ των συμπαικτών του.

Ο Αγριόπουλος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Μακεδονικό ενόψει της νέας χρονιάς, που βρίσκει την ομάδα υπό τις οδηγίες των Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Πρόδρομο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη θητεία!