Η πολύ άσχημη αγωνιστικά φετινή σεζόν του ΑΟ Πολυγύρου, ο οποίος βρίσκεται μετά και το πέρας του πρώτου γύρου της χρονιάς στην τελευταία τη τάξει θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Β Εθνικής μετρώντας μόνο ήττες σε σύνολο δέκα αγώνων, συνεχίζεται για τα καλά, με την αρμάδα από την Χαλκιδική να αντικρίζει σε διάστημα μερικών ωρών τόσο τον μέχρι πρότινος πρόεδρό της όσο και τον μέχρι πρότινος πρώτο της προπονητή να αποχωρούν από την ομάδα! 

Συγκεκριμένα, ο μεν Στάθης Παναγιωτόπουλος αφήνει τον Πολύγυρο επικαλούμενος φόρτο εργασίας που δεν του επιτρέπει να αφιερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στο σύλλογο, με τον έμπειρο παράγοντα να αποχαιρετάει με προσωπική του ανάρτηση την ομάδα λίγες στιγμές πριν το φινάλε του 2022.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ΑΟ Πολυγύρου, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και να δηλώσω ότι λόγω φόρτου εργασίας αποχωρώ από το σύλλογο. 

Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

 

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Χατζόπουλος έγινε ο δεύτερος προπονητής μετά τον Στέλιο Χαλκιά που απομακρύνεται από τον πάγκο της τρίτης τη τάξει εθνικής λίγκας, με τα “Θέλω” των δύο πλευρών να μην βρίσκουν κάποια χρυσή τομή προκειμένου να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί.

Έτσι, ο κόουτς Χατζόπουλος έγινε ο 13ος τεχνικός που αποχωρεί από τον πάγκο μεσούσης της φετινής σεζόν στη Β Εθνική…