Ξανά παρκέ πατούν οι παίκτες του Έσπερου μετά και το σύντομο διάλειμμα των καλοκαιρινών τους διακοπών, με την ομάδα της Καλλιθέας να εκκινεί από σήμερα (18/8) το απόγευμα την περίοδο προετοιμασίας της εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής σεζόν στον κόσμο της Β Εθνικής. 

Μάλιστα, η ομάδα του Αλέκου Δάγλα ανακοίνωσε και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, αυτό κόντρα στον Παπάγου (Α2 Ανδρών) στις 3/9 και αυτό κόντρα στην ΚΑΠ (Γ Εθνική) στις 8/9.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αρχίζει η σκληρή δουλειά

***

Ώρα επιστροφής στο γήπεδο, ώρα επιστροφής στη δράση!

Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν απέχει πολύ ακόμη και η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Εσπέρου μπαίνει εκ νέου στο παρκέ για να δουλέψει εντατικά υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Αλέκο Δάγλα.

Ο κόουτς του Εσπέρου, παρέα με τον άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Λούντζη και τα υπόλοιπα μέλη του σταφ, κατήρτισαν το πρόγραμμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και από σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου ξεκινά ένας μήνας εντατικών προπονήσεων και φιλικών αγώνων, στη διάρκεια του οποίου θα γίνει το μοντάρισμα του συνόλου.

Άλλωστε η εξαιρετική πορεία του ΠΟΚ στο περυσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που συνδυάστηκε με την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του 1ου Ομίλου, και η ταυτόχρονη αύξηση του ανταγωνισμού στο νέο πρωτάθλημα γεννούν νέες απαιτήσεις πριν από το πρώτο τζάμπολ.

Γι’ αυτό και στόχος όλων, από την επιτροπή μπάσκετ ως τους παίκτες, είναι η προσήλωση στη λεπτομέρεια για την εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν μετά την αλλαγή σελίδας σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Με γνώση των δυσκολιών, αλλά πίστη και αφοσίωση σ’ ένα σχέδιο που έχει ήδη δρομολογηθεί, τίποτα δεν λογίζεται ως ακατόρθωτο.

Βάσει προγράμματος, η προετοιμασία θ’ αρχίσει με μονές, απογευματινές προπονήσεις έως το Σάββατο, και μετά το πρώτο ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες θ’ αρχίσουν ν’ ανεβάζουν στροφές δουλεύοντας διπλά επί καθημερινής βάσης σε ενδυνάμωση και τακτική.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά με Παπάγο στις 3 Σεπτεμβρίου και Αγία Παρασκευή στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ αναζητούνται αντίπαλοι για τουλάχιστον άλλα δύο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια ο Έσπερος χρειάζεται τη στήριξη όλων. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23 μπορούν να επικοινωνούν καθημερινώς στο 6906563292”.