Μετά το χθεσινό (22/9) διπλό μεταγραφικό χτύπημα με την απόκτηση των Δημήτρη Μήτσου και Γιάννη Καρακεχαγιά, η Δάφνη Δαφνίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το πρωί της Παρασκευής (23/9) την προσθήκη ακόμα δύο παικτών στο ρόστερ της νέας σεζόν, η οποία και θα την βρει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ο λόγος για τους Ηλία Λιαράκο και Δημήτρη Παυλίτινα, με τους δύο νεαρούς (20 και 18 ετών, αντίστοιχα) να έρχονται πλέον στο Χαϊδάρι έχοντας περάσει από Πανιώνιο και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

 

 

 

Μάλιστα, η Δάφνη προχώρησε και στην απόκτηση του πρώτου ξένου αθλητή στην ιστορία της, με τον Γεωργιανό Giorgi Meskhi να έρχεται επίσης στο Χαϊδάρι έπειτα από μια γεμάτη σεζόν της τάξης των 18 πόντων και 8 ριμπάουντ στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία της πατρίδας του.

 

 

 

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

“Παρασκευή σήμερα και συνεχίζουμε με προσθήκες στην αντρική ομάδα. Τρείς τον αριθμό. Πρώτη αυτή του Ηλία Λιαράκου, γεννημένο το 2002, στην θέση του small forward και προηγούμενη ομάδα τον Πανιώνιο. Καλωσήρθες στην ομάδα! Καλή αρχή με υγεία!”

“Δεύτερη ανακοίνωση για σήμερα ο Παυλίτινας Δημήτρης, 18 ετών, 1.98 ύψος και παρουσίες στο εφηβικό του Χολαργού και την ΑΕΚ! Του ευχόμαστε υγεία και καλή αρχή!”

“Και το καλύτερο το φυλάγαμε για το τέλος! Μια μεταγραφή που μπορεί να κράτησε καιρό να ολοκληρωθεί αλλά νομίζουμε οτι θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Γνωρίστε τον Giorgi Meskhi, power forward – center με ύψος 2.05. Είναι 18 ετών και μέλος της Εθνικής Γεωργίας U20 με παρουσία πέρσι σε ομάδα Α2 της Γεωργίας όπου κατέγραψε 18.1 πόντους και 7.7 ριμπάουντ μέσο όρο! Καλωσήρθες και καλή αρχή!”.