Την παρουσίαση του πρώτου κοινοτικού παίκτη στην ιστορία της Β’ Εθνικής έκανε ο Έσπερος Λαμίας το μεσημέρι της Τρίτης (26/7). Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν για τον Stefan Djordjevic μίλησαν πέρα από τον Σέρβο σέντερ, ο προπονητής Γιάννης Σοφογιάννης και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Γιάννης Ζωγράφος.

«Κάνουμε φέτος μία πρωτόγνωρη προσπάθεια για μένα, η οποία θέλω να πιστεύω ότι θα συνοδευτεί από επιτυχίες. Επιτυχίες όχι απαραίτητα αγωνιστικές. Σκοπός αυτού του συλλόγου είναι να κάνει το μπάσκετ πιο γνωστό στον κόσμο, να το αγαπήσει περισσότερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζωγράφος.

«Είναι ξεχωριστή μέρα για εμάς, με την παρουσία του μεν προέδρου, που με την ενέργειά του, τη θέλησή του και το πάθος του, μας δίνει ένα νέο κίνητρο και ώθηση στην ομάδα. Για τον Stefan είναι πάρα πολύ σπουδαίο που βρίσκεται ανάμεσα μας», τόνισε ο Γιάννης Σοφογιάννης.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με υψηλούς στόχους. Θεωρώ ότι έχουν γίνει όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν, ώστε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα και να μπούμε στα playoffs. Το στοίχημα είναι να είμαστε υγιείς και το πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο προπονητής του Εσπέρου.

Τέλος, το λόγο πήρε η μεταγραφή της χρονιάς για τον Έσπερο, ο Stefan Djordjevic. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω έρθει στον Έσπερο. Γουστάρω να κάνω κάτι νέο, κάτι που δεν έχω περάσει. Βρήκα πολύ υγιή ατμόσφαιρα στον Έσπερο και είναι ένας λόγο που επέλεξα να έρθω εδώ. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια, θα τα δείξουμε όλα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν θα περάσουν εύκολα από αυτό το γήπεδο πολλές ομάδες», είπε ο Σέρβος.

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Έσπερου Λαμίας: