Ο Μίλων μετά την αναταραχή που προκλήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό του, με στόχο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν. Η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης έπειτα από την ανακοίνωση του Πέτρου Μελισσαράτου, επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Μαλούκο.

Θυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση σας είχαμε ενημερώσει πολύ καιρό πριν, ενώ η κίνηση αυτή ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την frontline της ομάδας, διότι ο άλλοτε παίκτης του ΒΑΟΛ Χίου είναι ένας πολύ καλός σκόρερ. Παράλληλα λόγω της ικανότητάς του στο low post θα χρειάζονται βοήθειες για το μαρκάρισμά του, οπότε θα ανοίγει χώρους, κάτι που είναι τρομερά βοηθητικό για ένα σύνολο που διαθέτει τοπ σουτέρ για το επίπεδο αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Δημήτρης Μαλούκος θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Μαλούκος (γενν. 1988, ύψος 2.04) την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΒΑΟΛ Χίου με ιδιαίτερη επιτυχία ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Μεγαρίδα, Πεντέλη, Προμηθέα Χαλανδρίου.

Ο Δημήτρης Μαλούκος δήλωσε σχετικά: “Ο Μίλωνας αποτελεί ένα σωματείο που κάθε αθλητής θέλει να είναι μέρος του και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους φίλους του Μίλωνα, τη διοίηση και τον coach Καραγιάννη για την εμπιστοσύνη τους”

Εκ μέρους της οικογένειας του Μίλωνα, Δημήτρη καλωσόρισες στη Νέα Σμύρνη.