Με χορηγό ονοματοδοσίας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο ΑΠΑΣ Νάξου, ο  οποίος μετονομάστηκε σε ΑΠΑΣ – Terranaxia. Η “TERRANAXIA Property Development» θα είναι μία σημαντική πηγή εσόδων για τους Κυκλαδίτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος χορηγός ονοματοδοσίας στην ιστορία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δελτίο Τύπου
Εγένετο ο ΑΠ.Α.Σ. – ΤΕRRANAXIA!
Με μεγάλη χαρά και περηφάνια καλωσορίζουμε τον πρώτο χορηγό ονοματοδοσίας στην Ιστορία της Ομάδας μας: την «TERRANAXIA Property Development»!
Η «ΤERRANAXIA» προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάπτυξης ακινήτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των εν δυνάμει πελατών της, οι οποίες σηματοδοτούν και μια νέα αρχή στην ζωή τους.
Το κυκλαδίτικο τοπίο αποτελεί τον καμβά της, αντλώντας έμπνευση από την πλούσια παλέτα χρωμάτων της Νάξου! Καταφέρνει εδώ και πολλά χρόνια να συνθέτει μοναδικές αρχιτεκτονικές μελωδίες σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες όπου συγκλίνουν η θάλασσα, ο ήλιος και η γη!
Φροντίζουν για την άψογη εμπειρία των πελατών και την απόλυτη ηρεμία ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, παρέχοντας καθοδήγηση βήμα προς βήμα από την αρχική ιδέα έως την την τελευταία λεπτομέρεια!
Ευχαριστούμε την εταιρεία «TERRANAXIA Property Development», η οποία στέκεται δίπλα μας σταθερά από τότε που ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας!!!
Φέτος θα αποτελέσει έναν πολύτιμο «συμπαίκτη» μας!
Η Νάξος παίζει μπάσκετ!