Το κλειστό του Ιλίου επονομάζεται πλέον “Γεώργιος Λιόσης”. Η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18/9) προς τιμήν του επί σειρά ετών Αντιδημάρχου του Δήμου Ιλίου και Προέδρου της Ένωσης, ο οποίος απεβίωσε μέσα στο 2021.

Μετά την ολοκλήρωση της τέλεσης ονοματοδοσίας ακολούθησε αγώνας επίδειξης ανάμεσα στις ομάδες Εφήβων της Ένωσης Ιλίου και του ΑΟΝ Παλατιανής.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

«Πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα η ονοματοδοσία του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ιλίου (Κωλλέτη & Καρυωτάκη -Πεταλούδα) την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με το Κλειστό Γυμναστήριο να φέρει πλέον το όνομα Γεώργιος Λιόσης προς τιμήν του επί σειρά ετών Αντιδημάρχου του Δήμου Ιλίου και Προέδρου του συλλόγου μας, ο οποίος έφυγε πριν από ενάμιση έτος από κοντά μας.

Στην ονοματοδοσία παρευρέθηκε εκτός της οικογένειας του Γεωργίου Λιόση που τιμήθηκε και του Δημάρχου της πόλης μας Νίκου Ζενέτου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κύριος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, οι αθλητικοί σύλλογοι καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης και της χώρας μας, καθώς φυσικά και δημότες της πόλης μας.

Μετά την ολοκλήρωση της τέλεσης ονοματοδοσίας του Κλειστού γυμναστηρίου, ακολούθησε αγώνας επίδειξης ανάμεσα στις ομάδες Εφήβων της Ένωσης Ιλίου και του ΑΟΝ Παλατιανής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον εκλιπόντα Πρόεδρό μας Γεώργιο Λιόση, καθώς επίσης και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας για την απόφαση που έλαβε ομόφωνα.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και να στεκόμαστε όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, δίπλα στον αθλητισμό, την ανάπτυξή του στην πόλη μας, αλλά πάνω από όλα δίπλα στα παιδιά μας, όπως ήθελε και έπραττε ο Γεώργιος Λιόσης.

Εκ του Δ.Σ.».