Μετά από μερικά χρόνια απουσίας, ο Παναγιώτης Πολίτης επιστρέφει και επίσημα στην οικογένεια του Πανναξιακού έπειτα και από τη λύση της κοινής του πορείας με τον γειτονικό ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Γ Εθνική και τον 2ο όμιλό της. 

Η εν λόγω κίνηση φυσικά είχε μεταδοθεί ήδη αρκετές ημέρες πριν την καθ’ όλα επίσημη ανακοίνωση μέσω του basketblog.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Με χαρά καλωσορίζουμε και υποδεχόμαστε πίσω στην οικογένεια του Πανναξιακού μας ένα δικό μας παιδί, τον Παναγιώτη Πολίτη.

Ο Παναγιώτης που ανδρώθηκε μπασκετικά στους κόλπους του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί την περίοδο 2006-2007 στον ΑΓΟ Ρεθύμνου και από το 2018 μέχρι το 2022 στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Ο Ναξιώτης Γκαρντ, έχοντας μεγάλη εμπειρία στη Γ’ Εθνική, αλλά και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του συντοπιτικου σωματείου Απας τα Φανάρια για την συγκατάθεση τους στην επιστροφή του αθλητή στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Παναγιώτη, καλώς όρισες πίσω στο σπίτι σου!

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

Μεγάλη η χαρά και η τύχη μου, που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που μεγάλωσα και αγωνίστηκα τα περισσότερα χρόνια της μπασκετικής μου πορείας. Θα δώσω και εγώ, όπως όλοι, ότι μπορώ περισσότερο για να πετύχει η ομάδα το στόχο της και να παραμείνει στη κατηγορία!

Καλή χρονιά σε όλους.