Ο Λεύκιππος Ξάνθης έκανε ειδική μνεία στο ντεμπούτο  του power forward Γιάννη Ευσταθιάδη μετά από περίπου 9 μήνες.

Η ομάδα του Λεύκιππου (4-2) κέρδισε την Σταυρούπολη (1-4)  εκτός έδρας 62-71 για τον 4ο όμιλο της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ο Γιάννης Ευσταθιάδης είχε 2 πόντους.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος forward Γιάννης Ευσταθιάδης (1.98cm)  πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά από περίπου 9 μήνες (τελευταίος αγώνας που έπαιξε ήταν το Περιστέρι – Ηρακλής στις 12 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Basket League).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταυρούπολη ο Γιάννης Ευσταθιάδης πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά από περίπου 9 μήνες (τελευταίος αγώνας που έπαιξε ήταν το Περιστέρι – Ηρακλής στις 12 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Basket League).
Ο Γιάννης παρότι απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, δούλεψε εντός και εκτός παρκέ, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, έκανε φυσιοθεραπείες, είχε συζητήσεις με γιατρούς και μετά από περίπου 9 μήνες πάτησε παρκέ για περίπου 20 λεπτά και βοήθησε τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Ο Γιάννης Ευσταθιάδης αποτελεί μια τεράστια επένδυση όχι μόνο για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ και όλοι χαρήκαμε που τον είδαμε να καταθέτει ψυχή, δύναμη και το πλούσιο ταλέντο του στο γήπεδο.
ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Με καταγωγή από την Ξάνθη ξεκίνησε μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Αρίωνα με το ταλέντο και τις εμφανίσεις να προκαλούν το ενδιαφέρον του Περιστερίου που τον απέκτησε κιόλας.
Γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται στις θέσεις του forward. Κατέκτησε τίτλους με την ομάδα του Περιστερίου στα ηλικιακά πρωταθλήματα.
Η μόνιμη παρουσία του στις προπονήσεις του ανδρικού έφεραν καρπούς καθώς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην Basket League.