Την αποχώρησή του από το προπονητικό επιτελείο του Έσπερου Καλλιθέας έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στα προσωπικά του social media ο Παναγιώτης Λούντζης, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για την κοινή τους πορεία τους τελευταίους μήνες. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Θα ήθελα μέσα απο αυτή την ανακοίνωση να κοινοποιήσω την λύση συνεργασίας μου με την ανδρικη ομάδα του Εσπέρου !

Χωρις καμία φυσικά μομφή προς τον προπονητή του Εσπέρου αφού οι προπονητές πρέπει και επιβάλεται να διαλέγουν τους συνεργάτες του μετά από απαίτηση του μου έγινε γνωστή η απομάκρυνση μου !

Θέλω να ευχαριστήσω μεσα απο την καρδιά μου τους παίκτες ( δεν γραφω αναλυτικα γιατι θα γραφω μια μερα ) για την αψογη συνεργασία που ειχαμε όλο αυτό τον καιρό , και να τους πω ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλα ! Με αγκαλιασανε απο την πρωτη στιγμη και περάσαμε 5 καταπληκτικους μήνες ! Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα χαμογελατε γιατί ειστε μαχητές και μεγάλοι μάγκες !

Επίσης την διοίκηση που εκανε τα πάντα για να μεινω μετα την αποχώρηση του coach Δάγλα και την πρόσληψη του Κυρίου Κωνσταντινίδη παρά την πρόθεση μου να αποχωρήσω , ισως θα επρεπε να μην ακουσω τους φιλους μου ( John Mos ) και να φερθώ πιο επαγγελματικά … αλλά όπως λέω πάντα όλα γίνονται για κάποιον λόγο !

Επίσης για το τέλος θα ηθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο και προπονητή Alex Daglas που παρόλο που δεν με ηξερε προσωπικα με δεχτηκε και μου εδωσε αρμοδιότητες λες και είμαστε χρόνια μαζί και είχαμε μια εκπληκτική συνεργασια όπως αρμόζει σε ενα προπονητη και τον συνεργάτη του ! Κάπως έτσι από το πουθενά κέρδισα έναν φίλο !

Ευχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του Εσπέρου και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας οπου είναι και δικαίως πάντα πολύ υψηλοί !