Στον Εθνικό Πειραιά θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Μιχάλης Χρήστου, Γιάννης Καπερώνης και Μιχάλης Αυγερινός, όπως έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα από τη γενική αρχή του συλλόγου πριν από μερικές ώρες. 

Έτσι, με αυτήν την τριπλή μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα της Β Εθνικής κλείνει το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν στον κόσμο της Β Εθνικής, την ίδια στιγμή που παραμένει απόλυτα πιστή στο πλάνο της βασιζόμενη ξανά σε νεαρούς αθλητές.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού έχει αποδείξει ότι στηρίζει και εμπιστεύεται τους νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι στο ρόστερ της ομάδας μας τη νέα σεζόν θα βρίσκονται οι Γιάννης Καπερώνης, Μιχάλης Αυγερινός και ο Μιχάλης Χρήστου.

Ο Γιάννης Καπερώνης είναι γεννημένος το 2001. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει περάσει από τον Παννεαπολικό Νίκαιας, τον Πειραϊκό, τον ΚΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Μιχάλης Αυγερινός είναι 20 χρονών (09/06/02) έχει ύψος 1,86μ. και είναι γκαρντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Φαίακα Κέρκυρας στα πρωταθλήματα της Β΄και Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Χρήστου είναι 19 χρονών (25/03/03) έχει ύψος 1.93μ. και είναι γκαρντ. Προέρχεται απο τις ακαδημιες του Πανιωνίου, (χάλκινο μετάλλιο Πανελλήνιο Παίδων 2018-19),ενώ έχει αγωνιστεί και στα εφηβικά του Deree και της ΑΕΚ.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Μίλωνα, με τον οποίο κατέκτησε το πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Μ΄αυτές τις τρεις κινήσεις ο Εθνικός έκλεισε μεταγραφικά το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και συνεχίζει τη δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν”.