Μετά τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο και τον Νίκο Χάρο, ο Παναγιώτης Πολίτης έγινε ο 4ος παίκτης που ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιό του με τα Φανάρια Νάξου.

Ο 27χρονος γκαρντ (1995, 1.83) παρέμεινε για 5η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΠΑΣ, προσδίδοντας βάθος στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε σε 24 αγώνες και σκόραρε συνολικά 73 πόντους (3,0 κατά μέσο όρο) στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ “Τα Φανάρια” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας από τους πιο σημαντικούς Κυκλαδίτες παίκτες καλαθοσφαίρισης, ο πολυτάλαντος guard Παναγιώτης Πολίτης, θα συνεχίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά να ηγείται της προσπάθειας της ομάδας για μια αξιόλογη παρουσία στη Β’ Εθνική κατηγορία!

Η παρουσία του Παναγιώτη Πολίτη σε κάθε προσπάθεια Ναξιώτικης ομάδας στις εθνικές κατηγορίες τον καθιστά έναν από τους παίκτες – σύμβολα του τόπου μας! Αγωνιστικά έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλους τους ρόλους που θα κληθεί να αναλάβει και στις δυο πλευρές του παρκέ!

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να στηρίζεις την προσπάθεια μας και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!».