Στην πόρτα της εξόδου της ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ βρίσκονται δύο παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής, που έχει ξεκινήσει τη χρονιά μετρώντας 2 νίκες σε οκτώ ματς. 

Ο λόγος για τους Γιάννη Αγγελόπουλο (1988, 1.82 ύψος, γκαρντ) και Γιάννη Μαλτέσιο (1985, 2.05 ύψος, σέντερ), οι οποίοι με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, που εκκινεί στις 15 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, θα αποχωρήσουν από τους νεοφώτιστους από τον κόσμο της Ελίτ Λίγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο πρώτος βρίσκεται στα ραντάρ του ΑΟ Παγκρατίου, που θέλει να ξεπεράσει το αναποτελεσματικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν προσθέτοντας έναν πολύπειρο σκόρερ στο έμψυχο δυναμικό του, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται πολύ κοντά στον ΑΟ Αιγάλεω, που δίνει τη δική του μάχη για καθιέρωση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Θυμίζουμε πως και οι δύο αυτές ομάδες είναι αντίπαλοι της ΦΕΑ στον 1ο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής λίγκας.

Για την ιστορία, μέχρι στιγμής ο μεν Αγγελόπουλος μετράει 99 πόντους συνολικά ενώ ο δε Μαλτέσιος 74 πόντους συνολικά στο πρωτάθλημα.