Η ΦΕΑ μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να προχώρησε σε μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών ενόψει της νέας χρονιάς που θα την βρει στην Β’ Εθνική, ωστόσο κοιτάζει να ενισχύσει και το σταφ της. Υπό αυτό το πρίσμα οι “κυανέρυθροι” γνωστοποίησαν ότι χρέη GM της ομάδας θα αναλάβει ο Ιωσήφ Κωστόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει αυτόν το ρόλο σε Διαγόρα Δρυοπιδέων και Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

Ιωσήφ Κωστόπουλος, ο νέος μας Team Manager
Η ΦΕΑ καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην μπασκετική της οικογένεια, τον Ιωσήφ Κωστόπουλο. Έναν έμπειρο παράγοντα με μακρά πορεία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από τη θέση του Team Manager θα βοηθήσει τη διοίκηση της ομάδας στη μετάβασή της στη νέα εποχή.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο με αρκετές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ συνεργαζόμενος με σωματεία, όπως η Νέα Ιωνία, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και το Αιγάλεω που αποχώρησε έπειτα από δύο χρόνια στο “Σίτι” πριν από λίγες ημέρες.
Με σεβασμό στο άθλημα του μπάσκετ, στην ιστορία του συλλόγου μας και στους φίλους της, η ομάδα μας πορεύεται ήδη σε νέα εποχή. Η σύσταση της νέας διοίκησης, γνωρίζοντας καλά τις υποχρεώσεις της και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει σταθερά, με αγάπη στο εθνικό μας άθλημα.
Καλωσορίζουμε τον Ιωσήφ στη ΦΕΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!
«ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ»
Τον νέο team manager υποδέχθηκε στην “κυανέρυθρη” οικογένεια ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος, ο κος Νικόλαος Αναπλιώτης και σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο Facebook, o Κωστόπουλος επισήμανε:
❓ Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ;
🗣 «Η προσέγγιση της ομάδας μέσω ενός ανθρώπου που γνωριζόμαστε πολλά χρονιά, του γενικού αρχηγού της ΦΕΑ, του Κώστα Ρωμοσιού ήταν βασικός παράγοντας στο θέμα της τελικής μου απόφασης σε μια χρονιά που η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου υπήρχε η ξεκούραση από την αθλητική δράση».
❓ Ποιες είναι τα σημεία που έχεις εντοπίσει ότι θα μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σε αυτή την σεζόν που έρχεται;
🗣 «Σίγουρα έρχομαι σε ένα καλά δομημένο κι οργανωμένο σωματείο. Θα προσπαθήσω κι εγώ μέσα από τις εμπειρίες που έχω όλα τα χρονιά αυτά να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και να χαιρόμαστε την καθημερινότητά μας εντός παρκέ».
❓ Ποιος είναι ο στόχος που θεωρείς ότι μπορεί να τεθεί για τη νέα σεζόν;
🗣 «Κοιτάξτε, είναι μια μεταβατική χρονιά για τον σύλλογο. Έκανε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στην πιο δύσκολη κατηγορία της χώρας, όπως την θεωρώ εγώ. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα σύνολο που θα δίνει τα πάντα στο παρκέ και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας ελπίζοντας να μας βρει όλους ικανοποιημένους».
❓ Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί με το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν πόσο αυτό επηρεάζει τον σχεδιασμό σας εν όψει της νέας χρονιάς;
🗣 «Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας εμείς ως ΦΕΑ δεν επηρεαζόμαστε από τα ρόστερ και τις τελικές κατατάξεις στους ομίλους των ομάδων. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί διοικητικά και προπονητικά να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που κάθε Σάββατο, κάθε αγωνιστική θα δίνει μια μάχη για να βγει νικήτρια η δική μας ομάδα».