Με το δεξί μπήκε στα φετινά της φιλικά δείγματα γραφής η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία υποδέχθηκε στο γήπεδό της τους γειτονικούς Τιτάνες Παλαμά, τους οποίους και εν τέλει κέρδισε οριακά με 82-80.

Όπως αποτυπώνεται και από το τελικό σκορ, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα χορταστικό για ντεμπούτο σεζόν, με τους 160+ συνολικούς πόντους και την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που σχηματίστηκε από το κοινό των γηπεδούχων να είναι και τα πιο σημαντικά στοιχεία του αγώνα -μαζί φυσικά με τη σωρεία χρήσιμων συμπερασμάτων από τα δύο προπονητικά επιτελεία των συλλογών της Θεσσαλίας.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Αναγέννηση αναμένεται να λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα (15/9 – 18:30) κόντρα στον ΑΟ Αγρινίου της Α2 Ανδρών.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Αναγέννησης, ο Βασίλης Κρομμύδας:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο τεστ που δώσαμε σήμερα, αλλά ο χρόνος των παικτών, αν μπήκαν ή όχι τα σουτ, πόσο μάλλον το σκορ, δεν μας ενδιαφέρουν σε αυτό το σημείο. Μόλις ξεκινήσαμε τα φιλικά παιχνίδια μετά από τέσσερεις εβδομάδες στο Γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος με τα παιδιά.

Το κεφάλι κάτω, δουλειά απ΄ όλους μας για να δημιουργήσουμε την ομάδα που φανταστήκαμε για τη φετινή χρονιά».

 

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εν λόγω φιλικό παιχνίδι στα κλικ που ακολουθούν: