Το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος θα δώσει από τις 6 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου έξι δυνατά φιλικά με Μελίκη (Γ Εθνική), ΜΕΝΤ (Γ Εθνική), Γέφυρα (Β Εθνική), Μακεδονικό (Β Εθνική), Νίκη Βόλου (Β Εθνική) και Αρετσού Καλαμαριάς (Γ Εθνική). 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η προετοιμασία του Φιλίππου Βέροιας ενόψει του νέου πρωταθλήματος Β’ Εθνικής 2022-23, βαίνει αισίως στην τρίτη του εβδομάδα. Το πρόγραμμα εντατικοποιείται με την ομάδα να μπαίνει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

 

Ως εκ τούτου, ανακοινώνεται το πρόγραμμα φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η ομάδα μας έως την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου. Σε αυτό περιλαμβάνονται έξι φιλικές αναμετρήσεις και το δεύτερο τουρνουά “Δημήτριος Γκίμας” στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Μεταξύ των φιλικών βρίσκεται και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών (21 Σεπτεμβρίου).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

6 Σεπτεμβρίου: ΓΑΣ Μελίκη (εκτός)

10 Σεπτεμβρίου: Μ.Ε.Ν.Τ. (εκτός)

14 Σεπτεμβρίου: Μ.Γ.Σ. Γέφυρας (εκτός)

17 Σεπτεμβρίου: Α.Σ. Μακεδονικός (εκτός)

25 Σεπτεμβρίου: Γ.Σ. Νίκη Βόλου (εντός)

28 Σεπτεμβρίου: Α.Ο. Αρετσού Καλαμαριάς (εκτός)

 

Το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το 2ο τουρνουά “Δημήτριος Γκίμας”, στην έδρα του Φιλίππου, με τη συμμετοχή του Αίαντα Ευόσμου (Α2), Γέφυρας (Β’ Εθνική) και Ικάρων Τρικάλων (Β’ Εθνική).

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος έδωσε την Κυριακή (4/9) το πρώτο του φιλικό, σε ένα παιχνίδι που είχε ως σκοπό το “ξεμούδιασμα” των παικτών. Ήταν η πρώτη 5Χ5 αναμέτρηση, στην οποία δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της ομάδας”.