Μετά την περσινή μέσω wild card άνοδο από τον κόσμο της Γ Εθνικής σε εκείνον της Β Εθνικής, ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε την απόφαση να συνεχίσει να στηρίζει και να στηρίζεται στο νεαρό κορμό που ήδη εδώ και χρόνια χτίζει και του χρόνου. Και αυτός ο νεαρός κορμός απογειώνεται φυσικά από τον Ανδρέα Περρή, ο οποίος ήδη εδώ και καιρό έχει προλάβει να ξεχωρίσει με τα επιθετικά και ηγετικά του στοιχεία σε κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ μετρώντας περισσότερους από 215 πόντους στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής οδηγώντας την ομάδα του μέχρι και τους Τελικούς προβιβασμού ενάντια στον ΚΑΟΔ.

Ο 22χρονος γκαρντ (2.01 ύψος) στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν για την ομάδα του ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Αμύντα Υμηττού της Ελίτ Λίγκ για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και παρά τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων κατόρθωσε να βοηθήσει τους γηπεδούχους να μείνουν μέχρι τέλους εντός της διεκδίκησης του ροζ φύλλου αγώνα και της πρόκρισης.

Για την ακρίβεια, ο Περρής ήταν συναρπαστικός μετρώντας κόντρα στο σύλλογο της δεύτερης τη τάξει εθνικής λίγκας 22 πόντους (πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και του αγώνα) με 5-8 δίποντα και 4-9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ (τα 2 επιθετικά), 3 ασίστ, δύο αθροιστικά κλεψίματα και τάπες αλλά και ένα κερδισμένο φάουλ σε 22 λεπτά -χρονικό διάστημα που θα ήταν προφανώς κατά πολύ μεγαλύτερο αν δεν είχε τόσο έντονο πρόβλημα με τα προσωπικά του φάουλ (εν τέλει αποβλήθηκε με 5 φάουλ πέντε λεπτά πριν το φινάλε και με το σκορ στο 64-64).

Ο νεαρός γκαρντ μάλιστα ήταν και clutch για την Κομοτηνή αφού μέχρι και τη στιγμή της αποβολής του είχε πάρει… φωτιά με 8 πόντους στην 4η περίοδο (από τους 17 της ομάδας του μέχρι και τότε), ενώ συνολικά στο δεύτερο μέρος σκόραρε 14 πόντους και μοίρασε τρεις τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά μεταφράζονται ακόμα πιο εύκολα με το φοβερό +24 στο σύστημα αξιολόγησης (καλύτερη επίδοση στη βραδιά μαζί με τον Δόξα του Αμύντα) αλλά και το επίσης ηχηρό +4 στο +/- σε έναν αγώνα που έχασε η Κομοτηνή στο καλάθι.