Εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας της η Γέφυρα! Ο Πανσερραϊκός δεν είναι τυχαία στα Playoffs ως η τρίτη τη τάξει καλύτερη ομάδα του 4ου ομίλου της Β Εθνικής αλλά η Γέφυρα κατάφερε να επιβιώσει στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και επικρατώντας τελικά με 77-74 στο νήμα έπειτα από ένα 40λεπτο γεμάτο εναλλαγές στον πίνακα του σκορ αλλά και το μομέντουμ έκανε το 2-1 στη σειρά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον πηγαίνει στις Σέρρες έχοντας στις βαλίτσες της το αβαντάζ των δύο ευκαιριών για μια νίκη κόντρα στους Σερραίους, οι οποίοι από μεριάς τους καλούνται να κάνουν το 2/2 στα ματς που έπονται προκειμένου να… κλέψουν την πρόκριση μέσα από τα χέρια της Γέφυρας και να δώσουν ραντεβού στους Τελικούς ανόδου προς την Α2 Ανδρών με τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου, τον Βίκο, με μειονέκτημα έδρας.

Η νίκη ήρθε ύστερα από το μεγάλο τρίποντο του Σάββα Χρυσόπουλου ενώ το σκορ ήταν στο 74-74. Ο Σάββας Χρυσόπουλος ήταν και ο 1ος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους και 3 τρίποντα, το 1 ήταν  μάλιστα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του