Το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) παρά το γεγονός ότι ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την έκπληξη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας χάνοντας στα σημεία και στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης από την ομάδα της Ελίτ Λίγκ. Ωστόσο, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την 2η αγωνιστική της Β Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γιώργος Καλιανιώτης έδειξε τρομερά στοιχεία κάτω από τις δύο ρακέτες κάνοντας τα πάντα σε άμυνα και επίθεση.

Για την ακρίβεια, ο νεαρός undersized σέντερ (20 ετών, 2.00 ύψος) τα έδωσε όλα κόντρα στον Κόροιβο προσπαθώντας με την ενέργεια και την ηγεμονία του κάτω από το αντίπαλο καλάθι να αλλάξει τα δεδομένα για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, θα τελείωνε τη βραδιά με 19 πόντους (9-9 δίποντα), 8 ριμπάουντ (τα 4 επιθετικά), μια ασίστ, 2 κλεψίματα, μια τάπα αλλά και τέσσερα κερδισμένα φάουλ κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν κατόρθωσε ουδέποτε να τον περιορίσει έστω.

Ταυτόχρονα δε αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως στα 26 λεπτά που πάτησε τελικά παρκέ, που κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ακόμα πιο πολλά αν δεν είχε πρόβλημα με τα φάουλ (θα τελείωνε το ματς με τρία φάουλ), αφενός είχε τρομερή συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας του, η οποία με αυτόν παρόντα στο παρκέ σε ένα ματς που έχασε με 4 πόντους ήταν καλύτερη με 25 πόντους (!), και αφετέρου τάραξε τα νερά της στατιστικής υπηρεσίας με 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης -επίδοση που ήταν η καλύτερη όχι μόνο για τους γηπεδούχους αλλά και γενικότερα στον αγώνα.

Τέλος, παρά την ήττα του ΑΟΠΦ ο Καλιανιώτης βγήκε μπροστά για τον σύλλογό του στο φινάλε καθώς έγραψε 6 πόντους αλλά και τέσσερα κερδισμένα φάουλ στην 4η και τελευταία περίοδο του αγώνα, αλλά δεν ήταν αρκετός για το σύνολο του κόουτς Τερζή.