Τελευταία αγωνιστική της  Β Εθνικής Κατηγορίας και ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο forward του ΟΦΗ Γιώργος Πέτρου.
Τον Διαγόρα Ρόδου υποδέχεται ο ΟΦΗ σήμερα 01/04 στο ΒΑΚ (17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Β´Εθνικής. Η ομάδα μας λίγο πριν μπει στη μάχη των play out θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ακόμα μια νίκη σύμφωνα με όσα είπε στο ofibasketball.gr ο Γιώργος Πέτρου.
Αναλυτικά:
«Έχουμε να δώσουμε ένα σημαντικό αγώνα το κόντρα Διαγόρα στο γήπεδο μας. Αγώνας θελουμε να συνδυαστεί με νίκη ώστε να κλείσουμε θετικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετά το διπλό απέναντι στην ομάδα της Κηφησιάς η ομάδα νιώθει καλά, δουλεύει σωστά και στοχευμένα στις προπονήσεις».
Για την συνέχεια των play out πρόσθεσε:
«Πιστεύω πως έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του Δουκα αλλά δίνουμε ταυτόχρονα βάση στα δικά μας «όπλα» ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την παραμονή στην κατηγορία. Ιδανικότερο σενάριο σαφέστατα θα ήταν να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας γρήγορα με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Δούκα. Παρόλα αυτά εμείς σκεφτόμαστε θετικά και ότι ο ΟΦΗ θα παίζει ξανά και του χρόνου στην Β εθνική με τον κόσμο στο πλευρό του!»