Το IBC δεν θα κρατήσει και για τη νέα αγωνιστική σεζόν τους αθλητές Αλέξανδρο Ματσάγγα και Θοδωρή Τσιρώνη, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή του αποδέσμευσε τους δύο αυτούς παίκτες.

Μετά από τέσσερα συναπτά έτη παρουσίας και με πλούσια προσφορά προς το σύλλογο, οι δύο άλλοτε αρχηγοί του IBC Ματσάγγας και Τσιρώνης δεν θα συνεχίσουν το “ταξίδι” τους με την ομάδα στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωσή του στα social media του ευχαρίστησε τους δύο αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια, λύνοντας έτσι τη συνεργασία του μαζί τους.

Δείτε την ανακοίνωση του IBC:

“Ο Αλέξανδρος Ματσάγγας και o Θοδωρής Τσιρώνης δε θα συνεχίσουν μαζί μας το μπασκετικό τους ταξίδι.

Πρόκειται για δύο αθλητές οι οποίοι διετέλεσαν αρχηγοί στην ομάδα μας και αποχωρούν από αυτή μετά από τέσερα συνεχή χρόνια πολύπλευρης προσφοράς.

Ο αδαμάντινος χαρακτήρας αλλά και το ήθος που διακρίνουν τον Θοδωρή και τον Αλέξανδρο αποτέλεσαν πρότυπο για συναθλητές, προπονητές αλλά και τη διοίκηση της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε κάθε μελλοντική επιτυχία. Θα είστε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του IBC”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: