Δύο σεζόν=Δύο άνοδοι! Λέτε να τριτώσει το… καλό; Τα Ιωάννινα βρίσκονται στην Β’ Εθνική καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος τα… πήρε από το χέρι και τα οδήγησε εκεί από την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ! Επειδή όμως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, οι Ηπειρώτες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τον κόουτς Παπαδόπουλο να αποχωρήσει και έτσι του εμπιστεύονται εκ νέου το “τιμόνι” της ομάδας στην τρίτη τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Η πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται σε… άστρο καθώς μετά τον ΠΑΣ που θα αγωνίζεται στην Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και το IBC ανεβάζει πολύ το επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων:

«Το σωματείο μας συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Παπαδόπουλο.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία των δύο τελευταίων ετών και τις ισάριθμες ανόδους, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας ενόψει της δύσκολης σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Μαζί του θα είναι για άλλη μία χρονιά ο Μιχαήλ Μπάθας και ο Στέφανος Χαντζάρας ως άμεσοι συνεργάτες. Τέλος στο staff προστίθεται ο Κώστας Κρικώνης ως υπεύθυνος ατομικών προπονήσεων του ανδρικού τμήματος.
Τους ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και μεταγραφές αθλητών ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.»