H Nίκη Αμαρουσίου θα υποδεχτεί την Κυριακή(20/12, 17.00) στην έδρα της τον Αμύντα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στον όμιλο του Νότου της Β’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν με νίκη το 2015, με τον Γιώργο Κωλέτση να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους του παίκτες του ετοιμοπόλεμους, καθώς ο Κώστας Σαλτουρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός της Νίκης, τόνισε πως  με σημείο αναφοράς την αμυντική προσήλωση και με μεγάλη συγκέντρωση από το ξεκίνημα, αλλά και με την ώθηση του κόσμου, η ομάδα του θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2015.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

“Είναι ο τελευταίος μας αγώνας για το 2015, ως εκ τούτου θέλουμε -και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό- να “σφραγίσουμε” τη χρονιά που φεύγει με μία μεγάλη νίκη… Φυσικά, ο Αμύντας -ομάδα που σταθερά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις πάνω θέσεις στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδο, ενώ μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στην Α2- έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός φέτος και αν μη τι άλλο αποδίδει αρκετά καλό μπάσκετ, απ’ τα καλύτερα στην κατηγορία. Είναι ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, βασίζεται στο επιθετικό της ταλέντο, καθώς διαθέτει παίκτες ποιοτικούς με μεγάλη εμπειρία και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να καταφέρουμε να τους σταματήσουμε. Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό τα πάντα για εμάς ξεκινούν από την άμυνα, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο… δευτερόλεπτο. Αυτό που θέλουμε και έχουμε ανάγκη είναι η… έξτρα βοήθεια από την εξέδρα μας, η οποία μέχρι τώρα βρίσκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Οι παίκτες μου κι εγώ τους καλούμε, λοιπόν, να δώσουν και πάλι βροντερό παρών και εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί μία μεγάλη νίκη, κλείνοντας με τον ομορφότερο τρόπο το 2015!”