Κάλεσμα κόσμου για γεμίσει το γήπεδό του απέναντι στον Πανιώνιο έκανε ο Διαγόρας Ρόδου. Συγκεκριμένα Ρόδος και Πανιώνιος κονταροχτυπιούνται για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες με ρεκόρ 2-0.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας, πριν από την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου (15:00) με τον Πανιώνιο θα τιμήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης (ιδρύθηκε το 1890) για την προσφορά της στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, τον μεγάλο ”μπέμπη” Φάνη Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Διαγόρα:

 

Ο Γ.Σ. Διαγόρας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το προσεχέςΣάββατο (15:00) το γήπεδο του («τέντα») και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στοδύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσειαπό τη λέσχη του συλλόγου και η ομάδα μας περιμένει από τους φίλους της και τουςΡοδίτες φιλάθλους να συμπαρασταθούν στη μεγάλη προσπάθεια στη Β’ Εθνική (2οςόμιλος). Ο Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι πριν από την έναρξη τηςαναμέτρησης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα τιμήσει τον ιστορικό Πανιώνιο (μεέτος ίδρυσης το 1890) για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τοναθλητισμό. Επίσης, η ομάδα μας θα τιμήσει τον γενικό αρχηγό του Πανιωνίου, τονμεγάλο «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, τον Φάνη Χριστοδούλου για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ