Ο Ανδρέας Κανονίδης ήταν ο MVP του Παλαιού Φαλήρου στην επιστροφή στις νίκες απέναντι στα αδύναμα Χανιά και ως εκ τούτου έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο 31χρονος άσος τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μία πολύ πειστική εμφάνιση, ενώ καλωσόρισε και τον νέο κόουτς της Θοδωρή Τερζή, που έκανε ντεμπούτο. Ακόμη παραδέχθηκε ότι το ματς απέναντι στον Πανελευσινιακό είναι πολύ κρίσιμο, αλλά αυτός δεν γεμίζει με άγχος τους “κυανοκίτρινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Ανδρέας Κανονίδης ήταν ο MVP του ΑΟΠΦ απέναντι στα Χανιά, με τον έμπειρο φόργουορντ να συμβάλει καθοριστικά στη νίκη της ομάδας μας με 103-55.
Ο Αντρέας ήταν ο πρώτος σκόρερ μας με 21 πόντους, έχοντας 8/15 εντός παιδιάς (4/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα), 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.
«Το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Χανιά ήταν θεωρητικά ένας εύκολος αγώνας για εμάς, βάσει της εικόνας των δυο ομάδων μέχρι τώρα, αλλά εμείς μπήκαμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε πάνω στα καινούρια πράγματα που έβαλε ο νέος μας προπονητής Θοδωρής Τερζής και πιστεύω ότι είχαμε μία πολύ πειστική εμφάνιση. Επί την ευκαιρία θέλω να καλωσορίσω και επίσημα στην ομάδα μας τον coach», ανέφερε αρχικά ο Αντρέας Κανονίδης, ενώ στη συνέχει σχολίασε και την προσωπική του εμφάνιση.
«Όσο για την δική μου προσωπική εμφάνιση είμαι ικανοποιημένος γιατί συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου».
Τέλος, αναφέρθηκε για λίγο και στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ελευσίνα.
«Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται με την Ελευσίνα για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, που θα κρίνει και τους στόχους μας για την συνέχεια. Αυτό δεν μας γεμίζει άγχος, δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ για το καλύτερο αποτέλεσμα και όλοι πιστεύουμε στις δυνατότητές της ομάδας μας».