O ΑΟΠΦ μετά την νίκη εκτός έδρας επί του Αιγάλεω με 80-82 καλεί τον κόσμο του να δώσει «παρών» και να στηρίξει την ομάδα στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα στις 3/12 17:00 στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν. 

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Δούκα αναφέρθηκε ο  guard του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Κώστας Οικονομόπουλος.  Ο Κώστας Οικονομόπουλος (26χρ., 1.94μ.). τόνισε την ανάγκη στήριξης του κόσμου μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Αιγάλεω.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του ΑΟΠΦ:

«Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη που χρειαζόμασταν πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, με αντίπαλο τον Δούκα. Πρέπει να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στο σπίτι μας και ελπίζω να ξεκινήσουμε ένα σερί, αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο ματς. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι και πάλι στο πλευρό μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο ΑΟΠΦ είναι στην 4η θέση του με ρεκόρ 5-3 και 13 βαθμούς ενώ ο Δούκας είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 3-5 και 11 βαθμούς για τον 2ο όμιλο της Β Εθνικης Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Δούκα έχασε την προηγούμενη εβδομάδα από το Διαγόρα εντός έδρας 76-86.