Ο Λεύκιππος Ξάνθης προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ του, καθότι απέκτησε τον Θοδωρή Χριστοφορίδη. Ο ταλαντούχος άσος αγωνιζόταν στον Αρίωνα Ξάνθης, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του ΓΑΣ Κομοτήνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στο δυναμικό του. Με υπερηφάνεια και χαρά προσθέτουμε στο δυναμικό μας τον Θόδωρο Χριστοφορίδη, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.
Ο νέος παίχτης του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, που αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ με την φανέλα του Αρίωνα Ξάνθης και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τον ΓΑΣ Κομοτηνής.
Στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ φέρνει μαζί του την αγάπη για το παιχνίδι, την αφοσίωση και την επιθυμία για επιτυχία. Η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει το αθλητικό μας κομμάτι και να συμβάλει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων.
Καλωσορίζουμε θερμά τον Θόδωρο Χριστοφορίδη στην οικογένειά μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αξέχαστες στιγμές και επιτυχίες μαζί του. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσθήκη αυτή θα συνεισφέρει στη δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής και αποτελεσματικής ομάδας.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους για τις ενέργειες που πραγματοποίησαν για την έγκαιρη ολοκλήρωση της μεταγραφής.