Η Μύκονος μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική, ωστόσο οι βλέψεις της είναι πρωταγωνιστικές. Οι Κυκλαδίτες το έχουν αποδείξει αυτό με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους, καθώς έχουν συμφωνήσει με έναν πολύ καλό προπονητή, ενώ έχουν προσθέσει στο δυναμικό τους ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr ο Γιάννης Τζήμας θέλει να θωρακίσει την ρακέτα του με έναν πολύ ποιοτικό ψηλό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Διαμαντάκο. Ο 27χρονος σέντερ αποτελεί ακόμη παίκτη του Απόλλωνα Πατρών, καθότι πέρυσι υπέγραψε διετή επέκταση, όμως βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου του με την αχαϊκή ομάδα.

Η Μύκονος φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν την συγκυρία κι ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα του ποιοτικού σέντερ, αλλά δεν παίζει μόνη της, αφού δύο ομάδες από την Μπάσκετ Λιγκ φαίνεται ότι τον έχουν στο στόχαστρο. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση καλαθοσφαιριστή, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στο σύνολο του Νίκου Βετούλα την περυσινή σεζόν με τους 5,1 πόντους και τα 3 ριμπάουντ ανά βραδιά.

Βέβαια η κορυφαία χρονιά της καριέρας του ήταν το 2020-21 όταν κι αποτέλεσε τον αναμφισβήτητο MVP του πρωταθλητή Απόλλωνα στην Α2, μετρώντας 12,8 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 17,4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης μέσο όρο. Τέλος έχει αγωνιστεί στην Μπάσκετ Λιγκ με τις φανέλες των Απόλλωνα Πατρών, Παναθηναϊκού, Ηφαίστου Λήμνου, ΓΣΛ/ Φάρου ενώ για μία σεζόν ήταν μέλος της κροατικής Sibenik.