Ο Ιωνικός Νικαίας συνεχίζει την προετομασία του, ενόψει της εκτός έδρας αανμέτρησης της Κυριακής(25/10, 17.00) με αντίπαλο τον Χολαργό, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Νκου Οικονόμου θέλουν να ξεχάσουν την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Αμύντα, με τον Τάσο Μούκα, να τονίζει, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πως η άμυνα και η συγκέντρωση θα καθορίσουν την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Αμύντα στο γήπεδο μας δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τι λάθη κάναμε και ρίχνουμε το βάρος στο παιχνίδι της Κυριακής έχοντας μόνο δυο ημέρες να προετοιμαστούμε. Πηγαίνουμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Ο Χολαργός προέρχεται από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Κρόνου. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Με κλειδί την άμυνα μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το ρυθμό που εμείς θέλουμε στο παιχνίδι μένοντας συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”.