Οι κόουτς Μάρκου και Ντάλλης έκαναν τις δηλώσεις τους μετά τη μεγάλη νίκη – πρόκριση που πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (13/9) ο Εθνικός Λιβαδειάς επί του Πανελευσινιακό για την 1η αγωνιστική της Α Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τις ομάδες της Β Εθνικής τονίζοντας αμφότεροι τη σπουδαιότητα αυτής της επιτυχίας για την ομάδα και την πόλη.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Coach Μάρκου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την χθεσινή μας νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε άγχος και νευρικότητα καθώς ήταν το πρώτο επίσημο ματς στην έδρα μας, απόρροια αυτού ήταν να είμαστε πολύ άστοχοι και βιαστικοί στις επιλογές μας στην επίθεση.

Μιλώντας με τα παιδιά στα αποδυτήρια και διορθώνοντας κάποια πράγματα, πνευματικά κυρίως, βγάλαμε μια καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στην τελευταία περίοδο. Ανεβάσαμε την πίεση μας και την ενέργεια μας στην άμυνα, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο και διαβάσαμε καλύτερα τις φάσεις στην επίθεση με περισσότερη υπομονή.

Η νίκη αυτή ήταν σημαντική και ιστορική καθώς ήταν το πρώτο επίσημο ματς αυτής της διαδρομής που ξεκινάμε στις Εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και στην ομάδα του Πανελευσινιακού.»

 

Γιώργος Ντάλλης

«Πρώτη φορά για την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ιδανικό αποτέλεσμα. Οι κακές επιλογές στην αρχή μας άφησαν πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο, πιέζοντας στην άμυνα, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, και με τα επιθετικά ξεσπάσματά μας περάσαμε μπροστά στο σκορ.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία, εστιάζοντας και στο πρωτάθλημα, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για όλη τη στήριξη.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανελευσινιακού.»