Σε ιδιωτική εταιρεία βόλεϊ περνάνε τα τμήματα μπασκετ, ποδοσφαίρου, τένις, πολο, γυμναστικης, ζίου ζίτσου και κολύμβησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στα social media της Elite Star Volley Αcademy θα προσφέρει υπηρεσίες χορηγικές, επικοινωνίας και social media σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Σύμφωνα με την σελίδα της Elite Star Volley Αcademy είναι μια πρότυπη ακαδημία βόλεϊ και το πρότυπο διοίκησης της εκτός από την Δραπετσώνα υπάρχει και στον ΓΑΣ Ιάσωνα Νίκαιας. Φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που ασχολείται η εν λόγω εταιρεία με άλλα τμήματα και φυσικά με ένα τόσο μεγάλο ιστορικό σύλλογο σαν τον Μίλωνα.

H εταιρεία ωστόσο Icanorg Sports Management Ltd είναι μια νέα εταιρεία που μόλις ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 2022 με έδρα την Αγγλία. Δεν έχει κλείσει δηλαδή ακόμα χρήση ενός έτους.

Ο Βασίλης Τζώρτζης δε ως νομικά υπεύθυνος για την εταιρεία είναι μέλος του ερασιτέχνη Ιωνικού Νικαίας σύμφωνα και με τα social media του συλλόγου και εμφανίζεται στο LinkedIn ως Group Credit Manager στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Μίλωνα με προπονητή τον Νίκο Καραγιάννη είναι η μοναδική αήττητη του εθνικού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και δεν θα σχετίζεται λογικά με την εταιρεία την συγκεκριμένη, μιας και έχει δική της ομάδα χορηγών και υποστηρικτών και λειτουργεί ανεξάρτητα αλλά υπό την ομπρέλα του συλλόγου. Είναι άλλωστε νωπά σε όλους τους φιλάθλους όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

 

1
2